A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська сільська рада
Херсонського району Херсонської області

Навчальний курс «Туристичний гід»

Дата: 10.02.2022 14:38
Кількість переглядів: 189

З метою підвищення рівня обслуговування та якості надання туристичних послуг управління туризму та курортів обласної державної адміністрації спільно з громадською спілкою «Всеукраїнська асоціація гідів» (далі – ВАГ) у лютому 2022  року продовжують реалізацію проєкту з організації курсів з підготовки та підвищення кваліфікації гідів Херсонської області.  

Навчальний курс «Туристичний гід» розроблено досвідченими фахівцями туристичної справи – гідами-практиками, сертифікованими методистами й тренерами, а також у відповідності до ДСТУ EN 15565:2016 (EN 15565:2008, IDT) «Туристичні послуги. Вимоги до професійної підготовки та кваліфікаційних програм для гідів».

Курс включатиме лекційні, семінарські, практичні заняття, вебінари, тренінги тощо. Тривалість навчання становить близько 3,5 місяців (з можливістю дистанційної участі).

Для участі немає жодних обмежень за віком та збутою базовою освітою. Обов’язковою умовою для зарахування на курс є наявність диплома про вищу освіту.

Більш детальна інформація щодо умов участі та вартості навчання додається.

За результатами навчання видається Сертифікат єдиного зразка, що стане основою для подачі документів до державного реєстру гідів. Реєстрація на цьогорічний курс триватиме до 14 лютого 2022 року за посиланням https://cutt.ly/QOvZJJL та є обов’язковою. Кількість місць обмежена.  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень