A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська сільська рада
Херсонського району Херсонської області

Надання фінансової підтримки розвитку фермерських господарств

Дата: 13.05.2021 14:06
Кількість переглядів: 727

Доводимо до відома суб’єктів господарювання (фермерські господарства, сімейні фермерські господарства), що Порядком використання коштів, передбачених у державному бюджеті для надання фінансової підтримки розвитку фермерських господарств, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 7 лютого 2018 р. № 106 (зі змінами) (далі - Порядок) реалізовується напрямок надання спеціальної бюджетної дотації за утримання корів усіх напрямків продуктивності фермерським господарствам та сімейним фермерським господарствам, у власності яких перебуває під п'яти корів, ідентифікованих та зареєстрованих відповідно до законодавства.
Відповідно до пункту 10 Порядку для отримання вищевказаної дотації суб’єкти господарювання (ФГ, СФГ) до 31 серпня поточного року, за корів станом на 1 липня поточного року, подають у паперовому вигляді до Департаменту розвитку сільського господарства та зрошення обласної державної адміністрації (за адресою: м. Херсон, просп. Ушакова, 47, каб. 208) заявку та мінімальний пакет документів.

Департамент розвитку сільського господарства та зрошення Херсонської обласної державної адміністрації рекомендує, з метою отримання державної підтримки в галузі тваринництва, зокрема скотарства, суб’єктам господарювання набувати відповідної форми підприємницької діяльності згідно Закону України «Про фермерське господарство», оскільки пріоритетом державної політики фінансової підтримки галузі с організовані оператори ринку, такі як фермерські господарства (ФГ) та сімейні фермерські господарства (СФГ).

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень