A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська сільська рада
Херсонського району Херсонської області

Велике будівництво

Дата: 08.06.2021 14:38
Кількість переглядів: 726

У рамках програми Президента України Велике будівництво триває реконструкція стратегічного об’єкту: мосту через Північно-Кримський канал.

111-метровий залізобетонний міст був зведений більш як 60 років. Він розташований на дорозі Р-47 Херсон – Нова Каховка – Генічеськ (км 66+900) та забезпечує рух мережею державних доріг півдня, з’єднує правобережну і лівобережну Україну та тимчасово окупований Крим.

15 березня стартувала його реконструкція. Після неї міст відповідатиме сучасним навантаженням. Довжина побудованої споруди становитиме 111,10 м, габарит проїзду буде розширено до 9,00 м. Ширину тротуару збільшать до 1,80 м.

Під час реконструкції буде влаштована нова металева прогонова будова, яка є значно легшою, ніж залізобетонна конструкція. Вона складатиметься з чотирьох металевих головних балок постійної висоти, перекритих металевою ортотропною плитою проїзної частини.

Покриття мостового полотна та тротуарів нового типу – одношарове водонепроникне на основі метилметакрилату. Проїжджа частина на мосту буде покрита гідроізоляційною системою. Буде зносостійке і антислизьке покриття для мостових настилів, що має високу стійкість до деформації, навіть при підвищених температурах.

Наразі підрядною організацією ТОВ «Шляхове будівництво “АЛЬТКОМ” ведуться роботи з:

Основні роботи ведуться по нульовій опорі: виконано її посилення, завершено армування та бетонування підпір, ведеться монтаж арматурного каркасу насадки. На першій опорі омонолічені підферменники.

Херсонська обласна державна адміністрація

Відео на YouTube

Джерело


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень