A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська сільська рада
Херсонського району Херсонської області

Нагороди на Всеукраїнському фестивалі-конкурсі "Фарби дитинства"

Дата: 22.06.2021 09:20
Кількість переглядів: 1240

"ШО МЫ ВАМ ИМЕЕМ СКАЗАТЬ ЗА ОДЕССУ..."
12 червня 2021 року Зразковий хореографічний колектив "ERIDAN" Киселівського Будинку культури Чорнобаївської сільської ради вдало поєднав екскурсію та участь в фестивалі. На березі Чорного моря у мальовничому місті Одеса, де відбувся Всеукраїнський фестиваль-конкурс "Фарби дитинства", киселівські юні таланти демонстрували креативну творчість, заполонивши серця організаторів та журі артистичністю та неординарністю танцювальних композицій. І це не дивно, адже учасники колективу наполегливо тренувались щодня, відпрацьовували кожний хореографічний елемент, щоб не залишити конкурентам жодного шансу.

За звання кращих на фестивалі боролись понад 50 колективів, географія конкурсу була широка, тут тобі і Одеса, Дніпро, Ізмаїл, Вінниця...

На чолі зі своїми керівниками Наталію Матковою та Яною Карпенко наші таланти феєрично представили Чорнобаївську громаду на конкурсі в Одесі і вибороли 3 перші місця у номінації "Естрадний танець" та "Сучасний танець".
Та на цьому нагороди не закінчились! Киселівський Зразковий хореографічний колектив отримав найвищу нагороду фестивалю "Фарби дитинства"- ГРАН-ПРІ та грошовий сертифікат за постановку "ПРЕКРАСНОЕ ДАЛЁКО"!!!
Організатори та журі зізнались, що одного ГРАН-ПРІ на фестивалі сьогодні  замало, тому одну нагороду отримав колектив з Дніпра, а друга дісталась ERIDAN!

На обговорені члени журі високо оцінили техніку виконання, оригінальність танцювальної композиції, розкриття художнього образу та артистизм наших дітей!


Від усього серця вітаю весь колектив та керівника "ERIDAN"  з перемогою, пишаюсь кожним вашим досягненням!
Користуючись нагодою хочу висловити слова глибокої вдячності батькам наших вихованців, дякую за постійну фінансову та моральну підтримку!!! Бажаю Вам вірити в своїх дітей, бо вони в нас найкращі!!!

Яна Карпенко

Відео

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень