A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська сільська рада
Херсонського району Херсонської області

До бюджету Чорнобаївської громади надійшло майже 37 мільйонів гривень

Дата: 01.10.2021 13:09
Кількість переглядів: 253

За інформацією відділу координації та моніторингу доходів бюджету Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі протягом січня – серпня 2021 року до місцевого бюджету платники податків Чорнобаївської сільської територіальної громади сплатили 36,9 млн гривень податків і зборів.

Традиційно в доходах місцевих бюджетів найбільшу питому вагу займає податок на доходи фізичних осіб – 25,4 млн гривень або 69% надходжень.

Також стабільно та суттєво поповнюють бюджет місцевої громади надходження єдиного податку. Його сплачують суб’єкти господарювання, які перебувають на спрощеній системі оподаткування. На 01.09.2021 ці надходження склали 4,6 млн грн.

Важливим джерелом наповнення місцевої скарбниці Чорнобаївської СТГ залишаються податки на майно, надходження від яких складають 4,2  млн грн.

Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі наголошує на важливості своєчасної сплати податкових платежів до місцевих бюджетів, закликає бізнесменів відповідально ставитися до своїх зобов’язань і працювати в межах законодавства, а найманих працівників – утриматися від сумнівного неофіційного заробітку без майбутнього.

 

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX».

 

Пресслужба Головного управління

ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі

 Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень