A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська сільська рада
Херсонського району Херсонської області

Дослідження «Зменшення ризиків від посух»

Дата: 12.10.2021 16:51
Кількість переглядів: 725

З 27.10.2021 по 15.11.2021 року в рамках дослідження «Зменшення ризиків від посух», неурядова організація Ініціатива IMPACT, партнер Консорціум Зменшення Ризику планує провести опитування підприємств (мікро/малі/середні фермерські господарства) та домогосподарств, які вирощують власні врожаї у Херсонській області.

Метою дослідження є розуміння соціально-екологічних показників вразливості до посухи Херсонської області і поточних заходів щодо пом'якшення наслідків, а також передовий досвід, проблеми та перешкоди, з якими стикаються приватні домогосподарства, що вирощують урожай для себе, а також мікро/малі/середні  фермерські підприємства на цій території.

В результаті, IMPACT планує підготувати звіт про можливі ефективні заходи зі зниження ризику посухи у сільських громадах та представить основні висновки зацікавленим сторонам, які могли б мати найбільший вплив для зменшення ризику посухи у Херсонській області.

Неурядова організація Ініціатива IMPACT з метою ефективного проведення дослідження просить до 27.10.2021 надати контакти:

- фермерських господарств, які здійснюють сільськогосподарську діяльність на території Вашої громади (мікро/малі та середні підприємства, а також фізичні особи-підприємці).

Для подання контактних даних пропонуємо звернутись до Чорнобаївської сільської ради або надіслати листа на поштову адресу chornobaivka.rada@ukr.net з вказанням контактних даних.

Лист додається.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень