A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська сільська рада
Херсонського району Херсонської області

З Днем захисників і захисниць України!

Дата: 14.10.2021 11:15
Кількість переглядів: 940

14 жовтня українці відзначають важливе державне свято - День захисників і захисниць України.

Це день уславлення мужності, сили, честі та патріотизму, який нагадує нам про громадянський обов’язок і важливе призначення кожного - зберегти мир і злагоду в суспільстві.

Недарма День захисників і захисниць відзначають 14 жовтня, у День українського козацтва і великого православного свята - Покрови Пресвятої Богородиці, яка була небесною Покровителькою православного воїнства - українського козацтва та воїнів УПА, а тепер і українського війська.

Важливо розуміти, що захист вітчизни – це не про професію та не про ґендер. Це про людей, які боролися та борються за незалежність, суверенітет та територіальну цілісність.

Однак захисниками вітчизни не варто вважати лише тих, хто обороняє державу зі зброєю в руках. День захисника та захисниці – це також про медиків, які рятують воїнів, про активістів, правоохоронців, волонтерів і всіх тих, хто присвячує своє життя захисту держави.

Сьогоднішнє покоління героїв сучасної історії України наслідує своїх попередників та усвідомлює своє важливе призначення - охороняти життя та мир. Вони відстоюють любов до рідної землі, повагу до українських традицій і рідної мови.

Тому сьогодні вітаю захисників і захисниць України та бажаю міцного здоров’я на довгі роки, злагоди, добра й миру!

Нехай ваше життя освітлює слава перемог української армії, дякую за любов і відданість своїй країні та народу. Нехай наша земля назавжди буде благословенною, вільною та незалежною!

З повагою, Чорнобаївський сільський голова Ігор Дудар.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень