A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська сільська рада
Херсонського району Херсонської області

Андрій Шибаєв: вакцинація - шлях захисту свого здоров’я та повернення до нормального життя

Дата: 21.10.2021 09:44
Кількість переглядів: 1160

Фото без опису

Ситуація з COVID-19 на Херсонщині погіршується щодня. Тільки за вчора зафіксовано майже тисячу нових випадків коронавірусної хвороби, 24 жителі області померли від COVID-19. 

Тож перший заступник голови Херсонської облдержадміністрації Андрій Шибаєв звернувся до жителів Херсонщини з проханням захистити своє та життя своїх близьких від COVID-19.  

Для цього є лише один дієвий метод - ВАКЦИНАЦІЯ. Отримати щеплення досить просто: оберіть найближчий пункт вакцинації та якомога швидше вакцинуйтеся від смертельної хвороби. Це безпечно та ефективно.

“На жаль, кілька днів тому від коронавірусу померла моя бабуся. Вона була невакцинована. Ми не змогли її переконати щепитися, ми не змогли її вберегти. Тож, шановні жителі області, вакцинуйтеся! Бережіть своє життя і не чекайте таких страшних наслідків” - розповів у звернені до жителів Андрій Шибаєв. 

Додамо, що з 27 488 людей, яких було госпіталізовано з коронавірусною хворобою в Україні з 11 по 17 жовтня цього року, 25 893, або 94,2%, не отримали жодної дози антиковідної вакцини, про що свідчать дані інформаційно-аналітичної системи MedData.

Джерело 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень