A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська сільська рада
Херсонського району Херсонської області

Робота Білозерської районної філії Херсонського обласного центру зайнятості за 2021 рік

Дата: 24.01.2022 19:23
Кількість переглядів: 245

Роботодавці завжди були і є основними партнерами служби зайнятості. Легка, зручна співпраця з партнерами та максимальна клієнтоорієнтованість — на першому місці в роботі.

Багаторічний досвід взаємовигідної співпраці як з великими, так і з малими підприємствами показує, що ми вибудували довірливі стосунки з роботодавцями, що дає свої результати.

Так, за підсумками 2021 року, до нас звернулись 1040 роботодавців, яким надано 2830 послуг. До банку філії надійшло 558 вакансій, із них укомплектовано — 486. За рік зареєструвалося 365 новостворених роботодавців, з якими ми налагодили якісну комунікацію. Завдяки інформаційному — консультаційному супровіду кожного підприємця — початківця, було надано 842 послуги. Паралельно здійснюється не менш важливий напрямок роботи — працевлаштування безробітних. За минулий рік 532 клієнти були працевлаштовані на постійне місце роботи, 214 осіб — закінчили навчання, із них 12 — отримали професію, 212 — пройшли курси підвищення кваліфікації.

Навіть в період карантинних обмежень ми не втрачали зв'язок із нашими клієнтами. Телефонні дзвінки, онлайн — зустрічі — вся дистанційна робота була і зараз здійснюється на постійній основі. Це доводить, що не тільки живе спілкування є умовою ефективності в роботі. Протягом 2021 року проведено 25 заходів різного формату та залучено 265 роботодавців.

Якщо ви ще не скористалися нашими послугами, тоді запрошуємо до співпраці! Ми маємо для вас унікальний комплекс послуг!

  • на рівні сучасного рекрутингу оперативно та якісно підберемо кандидата відповідно вашим вимогам;

  • влаштуємо співбесіду з кандидатами в режимі онлайн чи офлайн;

  • на ваше замовлення організуємо професійну підготовку, перепідготовку чи підвищення кваліфікації безробітних;

  • знайдемо тимчасових працівників для виконання громадських та інших робіт тимчасового характеру;

Ще однією економічно вигідною послугою для вас буде компенсація єдиного соціального внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування. Право на відшкодування ЄСВ мають суб’єкти малого підприємництва, які працевлаштовують безробітних, направлених службою зайнятості, на нові робочі місця у пріоритетних видах економічної діяльності.

І це ще не все! Завдяки впровадженню цифровізації послуг, для вашої доступності пропонуємо «Електронний кабінет роботодавця». З його допомогою ви скоротите час для відвідування служби. Також можете подати звітність за формою №3-ПН «Інформація про попит на робочу силу (вакансії) », відслідкувати укомплектування поданих вакансій, новини в Законодавстві «Про зайнятість населення» можна в режимі онлайн.

Як бачите, бонусів від співпраці із нами чимало. Ми і надалі будемо робити все можливе, аби підтримувати наших клієнтів на шляху до втілення власних бізнес-ідей.  Тому що, ми працюємо задля вашого блага!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень