A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська сільська рада
Херсонського району Херсонської області

Всеукраїнська акція «Почуй світ!»

Дата: 04.02.2022 08:43
Кількість переглядів: 689

В Україні у січні 2006 року був створений Всеукраїнський благодійний фонд «Серце до Серця», засновники якого (молоді люди) поставили перед собою мету – порятунок життя і здоров’я дітей та повернення довіри громадськості до благодійних організацій шляхом провадження діяльності за принципами прозорості, простоти, всестороннього контролю і публічного звітування.

Протягом 2006-2021 років за підтримки громадських організацій, органів студентського та учнівського самоврядувань, навчальних закладів, органів державної влади та місцевого самоврядування, засобів масової інформації, бізнес структур було зібрано 46 024 979,10 грн., за які придбано медичне обладнання та передано в безкоштовне користування в територіальні медичні об’єднання кожної області України.

Цього року фонд «Серце до серця» організовує 17-ту Всеукраїнську благодійну акцію «Серце до серця» під гаслом «Почуй світ!», яка триватиме з 1 квітня по 1 червня 2022 року. Кошти збиратимуться з метою придбання діагностичного медичного обладнання для дітей з вадами слуху для дитячих лікарень України.

Долучитись до акції, стати волонтером можна за посиланням https://sercedoserca.com.ua/

Фото без опису   Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень