A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська сільська рада
Херсонського району Херсонської області

Всім мешканцям громади необхідно звернутися до відділу ЦНАП! ТЕРМІНОВО!

Дата: 21.02.2022 10:40
Кількість переглядів: 280

Реєстр територіальної громади (РТГ) - це автоматизована система для роботи з реєстрами громад, у які вносять відомості про місце проживання та перебування громадян або зняття їх з реєстрації.

Необхідне наповнення Реєстру актуальною інформацією. Це надасть можливість перевірити факт реєстрації чи зняття з реєстрації місця проживання особи за адресою в межах Чорнобаївської громади для отримання тієї чи іншої послуги (отримати паперовий документ про підтвердження місця реєстрації).

Реєстр територіальної громади  наповнюється щоденно. Змінюючи реєстрацію місця проживання, реєструючи місце проживання новонароджених дітей, реєструючи місце проживання особи, орган реєстрації вносить зміни та оновлює дані в Реєстрі.

Проте, залишається відсоток мешканців громади, дані яких змінились: наприклад, змінилось прізвище у зв'язку з одруженням, змінено/отримано паспорт громадянина України, але інформація в реєстрі залишилась попередньою. 

Зокрема звертаємо увагу, що відомості про зареєстроване місце проживання малолітніх та неповнолітніх дітей в РТГ майже відсутні.

В зв’язку з вищевикладеним, всім мешканцям громади необхідно звернутися до відділу ЦНАП для внесення, уточнення та оновлення інформації в Реєстрі територіальної громади.

При собі необхідно мати оригінали таких документів:

- паспорт громадянина України;

- ідентифікаційний номер платника податку;

- свідоцтва про народження дітей;

- будинкову книгу.

Лише завдяки спільним діям мешканців громади та місцевої влади вдасться повністю наповнити та оновити Реєстр.

ЦНАП знаходиться за адресою: с. Чорнобаївка, вул. Покровська, буд. 40 б

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень