A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська сільська рада
Херсонського району Херсонської області

Книга "Країна в смартфоні" Олександр Олександрович Герасименко

Дата: 17.02.2022 09:56
Кількість переглядів: 1590

«Країна в смартфоні» - книга про інформаційну та гендерну революції. 

Світ вступив в нову добу сприйняття інформації, нову добу відносин між чоловіками і жінками.

У серпні 2021 року до 30-ї річниці Незалежності України вийшло літературно-художнє видання «Країна в смартфоні» президента Інституту політико-правових та релігійних досліджень, Олександра Олександровича Герасименка.

Люди читають електронні книжки, пишуть листи на електронну пошту, редагують, малюють, рахують числа, грають, створюють музику, зберігають і використовують всі дані в цифровому виді! Якщо раніше дитина традиційно одержувала вербальну інформацію від батьків, школи і друзів, то тепер отримує знання за допомогою новітніх цифрових технологій. 

Автор розповідає про історію створення інтерактивного телебачення та штучного інтелекту - молодої галузі досліджень про розумні машини. Машини-роботи здатні аналізувати отриману інформацію, робити висновки, приймати на їхній основі рішення. Пристрої штучного інтелекту вміють постійно навчатися, нагромаджувати знання і успішно використовувати їх, тобто вони мають здатність здійснювати те, що робить людський мозок. Нині штучний інтелект у світі розвивається найстрімкіше, досягає успіхів і стає невід’ємною частиною повсякденного життя. 

В книзі з розкриттям сюжету, висвітлюється концепція Президента України зокрема з питань цифровізації, впровадження онлайн-послуг «Держава у смартфоні».

«Вільна, заможна, незалежна, демократична Україна, зі своїми традиціями, мудрим, добрим, волелюбивим народом, обов’язково залишиться як суб’єкт міжнародного права у світі, а не лише як чудова згадка на просторах Інтернету та смартфона!»

Джерело

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень