A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська сільська рада
Херсонського району Херсонської області

Вимоги та правила. Стосується всіх

Дата: 05.03.2022 17:19
Кількість переглядів: 174

Учора (04.03.2022) були обстріляні та обкрадені аптека, магазин дешевих товарів, магазини «Вацак», «Везунчик» (Центр та вул. Галицька), «Домік» (вул. Першотравнева), «Тархун» (вул. Чорнобаївська), «Надія» (вул. Набережна) та інші.
Сьогодні були проведені переговори між сільським головою Дударем І. М. та представником командування військ Російської Федерації, що знаходяться на території села. Метою переговорів було збереження життя цивільного населення, цілісності інфраструктури села, забезпечення громадського порядку та боротьба з мародерами.

Сільському голові вдалося домовитися про недопущення пересування російських військових, у тому числі техніки, житловими кварталами нашого села.
Але звертаємо вашу увагу, що на території громади – воєнний стан та запроваджена комендантська година! Просимо НЕУХИЛЬНО дотримуватись вимог воєнного часу: не виходьте на вулиці без потреби, цим самим провокуючи військових на агресію проти мирного населення; зберігайте спокій; ні в якому разі не вживайте жодних алкогольних напоїв у будь-який час доби; не перебувати на вулиці в стані сп’яніння.       
Принагідно нагадуємо, що жителі нашого села, які також вчиняють мародерство на території Чорнобаївки, будуть ЖОРСТКО покарані.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень