A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська сільська рада
Херсонського району Херсонської області

Перевіряйте інформацію. Довіряйте офіційним джерелам

Дата: 12.03.2022 14:42
Кількість переглядів: 178

Шановні односельці! На нашу землю прийшла війна! Це складне випробування для всіх. Ми можемо бути розгубленими, нам може бути страшно. Коли, як не зараз, нам потрібно об’єднатися!
Війна ведеться по всіх фронтах, у тому числі інформаційному. 
Зараз інформаційна війна стала одним з найнебезпечніших видів зброї. Мета якої - послабити наші моральні і матеріальні сили шляхом пропагандиського впливу на свідомість та емоції людини.
Шукаючи нових методів дезінформувати українців, псевдопатріоти розповсюджують провокаційні матеріали в інтернет-спільнотах для підриву довіри населення до представників влади на місцях. Вони знаходять спільників серед місцевих жителів, які їм у цьому допомагають. Інформаційна війна у вигляді фейків перекручує реальність та здатна зіштовхнути усіх нас лише у протистояння, а не в об'єднання.
У соціальних мережах, сайтах, месенджерах зараз з’являється багато неправдивих публікацій, які спотворюють та дискредитують дії місцевої влади – мерів, сільських голів, які віддано працюють на своїх місцях, чесних, принципових, народних. Наше село не стало виключенням. 

Так декілька днів тому було розміщено та розповсюджено пост у соцмережах з ганебним наклепом на сільського голову та дії працівників сільської ради: про передачу продуктів російським військовим, співпрацю з ними, залякування населення, блокування роботи магазинів.
Повірити різного роду розхитуванням нашого народу можуть хіба що ті, хто не стикається з реальним станом справ на місцях, не знайомі з діяльністю очільників громади, які з першого дня війни, сім днів на тиждень, 24 години на добу, захищають населення та інфраструктуру села, організовують допомогу тим, хто її потребує.

ПІДЛА ПІДСТУПНА БРЕХНЯ про те, що «продукти харчування передаються окупантам» і те що, начебто, лунають погрози від представників влади людям – ЦЕ ЗБРОЯ! Нас просто хочуть розхитати, розсварити, дестабілізувати. НЕ ВІРТЕ! МИ СИЛЬНІ! Вливаючи фейки та різноманітні плітки, провокатори просто захищають себе та свою слабкість. На сьогоднішній день  тиск на жителів села: де і кому закуповувати продукти харчування просто не можливий, так як вибір невеликий. Працює всього декілька магазинів. Приватні підприємці самостійно приймають рішення та ведуть свою підприємницьку діяльність. Місцева влада не може та не має жодних повноважень змусити відкрити або закрити приватний чи орендований магазин. Підприємці самостійно за власні кошти закуповують продукти харчування (крупи, макарони та інші необхідні товари) і ми ДЯКУЄМО їм, що вони в такий складний та небезпечний час працюють для нас.
Аналізуйте інформацію, довіряйте лише перевіреним та офіційним джерелам.
Головне наше завдання - зберегти життя людей, громадський порядок, інфраструктуру нашої маленької Батьківщини!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень