A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська сільська рада
Херсонського району Херсонської області

Станом на 14 березня в Чорнобаївській громаді

Дата: 14.03.2022 15:36
Кількість переглядів: 168

Станом на 14 березня нових руйнувань житлових будинків у селі Чорнобаївка немає. У селі Благодатне внаслідок обстрілів 13 та 14 березня зруйновано 7 житлових будинків, вбито 2 осіб, поранено – 1. Електропостачання відсутнє. Обстріли тривають. Ситуація напружена.

Чорнобаївська сільська рада працює. Щоденно проводиться прийом громадян з різних питань. Найбільше звернень з забезпечення медикаментами, надання допомоги продуктами харчування, щодо пошкоджень житлових будинків від вибухів та снарядів, здійснення поховань та інші. Намагаємося оперативно реагувати на всі звернення, надавати роз’яснення та допомогу.

Бригада волонтерів – членів громадського формування «Кодекс» надає допомогу по ремонту (на скільки це можливо та за наявності матеріалів) пошкоджених житлових будинків. Вчора допомогли частково відремонтувати дахи та вікна 3 будинків, сьогодні роботи продовжуються.

Вчора забрали одного полоненого. Мирний чоловік був поранений та потрапив у полон до окупантів. Схопили його, коли він намагався потрапити до свого будинку у Миколаївській області. Дома його чекають дружина та дві маленькі донечки, які не мали до цього часу про нього жодної звістки. 
В амбулаторії чоловіку була надана медична допомога. Звільнений тимчасово проживатиме у будинку, який надали наші односельці для переміщених осіб. Дякуємо ВСІМ, хто допоміг!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень