A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська сільська рада
Херсонського району Херсонської області

Станом на 17 березня у Чорнобаївській громаді

Дата: 17.03.2022 20:47
Кількість переглядів: 190

Фото без опису

Сьогодні, 17 березня, головою Чорнобаївської сільської ради організовано перевезення близько 150 мешканців з сіл Благодатне та Киселівка до села Чорнобаївка та міста Херсона. Рідні, які не бачились з часу, коли вся країна стала жити ДО і ПІСЛЯ, зустрічали своїх близьких зі сльозами на очах.

Бригада електриків: Микитась Віталій, Козлов Олександр, Козлов Володимир, Глущенко Андрій, Оржеховський Віталій усунули пошкодження на електромережі по вулицях Галицька, Таврійська, Покровська, Східна. Техніка була надана СВК «Зоря Моторного».

Сьогодні активістам села, членами громадського формування «Кодекс»  надано допомогу в ремонті житлових будинків, що були пошкоджені обстрілами, за адресами: Молодіжна, 22, 24, Стадіонна, 76, 78, Галицька, 112, Зелена роща, 19, 23. Роботи в цьому напрямку дуже багато. ДОЛУЧАЙТЕСЯ! Просимо допомагати сусідам в ремонті будинків, а також прибирати залишки будівельного сміття з прибудинкових територій та проїжджої частини.

Також надано допомогу в ремонті житлових будинків, що були пошкоджені обстрілами, за адресами: Гусаківська 20а, 22, Галицька, 62, Стадіонна, 95, Таврійська, 63, 61, Галицька, 112.

Висловлюємо щиру подяку команді небайдужих жителів села Чорнобаївка, які долучаються до допомоги у відновлені житлових будинків своїм односельцям. Дуже вдячні мешканцям, які по своїм вулицям самостійно організувалися задля підтримки сусідів, приведення власних територій, прибудинкових ділянок, проїжджих частин у порядок.

Українці разом! Долучайтеся!

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень