A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська сільська рада
Херсонського району Херсонської області

Нас 17 тисяч! Разом ми сила!

Дата: 19.03.2022 18:50
Кількість переглядів: 212

На території нашої громади до початку вторгнення проживало близько 17000 осіб. Переважна більшість у селі Чорнобаївка – 11000, у селах: Барвінок – 119, Благодатне – 944,  Зелений Гай – 136, Киселівка – 2308, Клапая – 174, Крутий Яр – 188, Посад-Покровське – 2199, Солдатське – 130, Копані – 39. Нажаль, багато людей вимушені були виїхати за межі громади та, навіть, за межі України. 

У більшості сіл відсутні електропостачання, телефонний зв'язок та Інтернет. Наразі, немає фізичної можливості їх відновити: місця пошкоджень заблоковані російськими військовими. Крім того, взагалі, заблоковане транспортне сполучення із селами: Барвінок, Зелений Гай, Посад-Покровське, Солдатське, Копані, у зв’язку із встановленням блокпостів. Будь-які спроби сільського голови проїзду до сіл, передачі гуманітарної допомоги та, навіть, пішого проходу були зупинені. Наразі, долаючи блокпости, ризикуючи життям, здійснюється проїзд до сіл Киселівка, Крутий Яр, Клапая, Благодатне, куди за можливістю та наявністю завозяться продукти харчування, медикаменти та інші необхідні товари, а звідти вивозяться бажаючі мешканці до Чорнобаївки та Херсону. Так загалом перевезено близько 500 осіб, серед них маленькі діти, люди похилого віку, одинокі особи, які потребують допомоги. Значна частина мешканців Посад-Покровського була евакуйована в напрямку Миколаєва. 

Шановні мешканці Чорнобаївської територіальної громади, з питань перевезення, забезпечення медикаментами, потреби у продуктах харчування та інших, звертайтеся до працівників сільської ради на місцях та старост.
Голова та апарат сільської ради, актив села працюють 24/7, намагаються дбати про всіх, хто залишився у громаді та потребує допомоги. Дякуємо всім, хто активно бере участь у цей складний час у вирішенні нагальних питань нашої громади! Та звертаємося до тих, хто лише критикує, постійно всім незадоволений: ДОЛУЧАЙТЕСЯ, покажіть своїм прикладом, спрямуйте свою енергію на добрі справи. Нас 17 тисяч! Разом ми сила! Кожен робить свій внесок. Навіть, перебуваючи вдома та за кордоном можна бути корисним для своєї громади та України! Хто працею, хто продуктами, хто добрим словом… 
Потурбуйтеся про тих, хто поруч! Не будьте байдужими! Від нашої свідомості, активності та розуміння залежить спільний результат. Крок за кроком тільки ВСІ  РАЗОМ ми прийдемо до перемоги
Отримуйте інформацію з офіційних джерел, не будьте жертвами інформаційної війни та не поширюйте фейки. Приєднуйтеся до спільноти у Viber «Чорнобаївка Офіційно».
ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень