A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська сільська рада
Херсонського району Херсонської області

В єдності наша сила!

Дата: 03.04.2022 17:27
Кількість переглядів: 323

Зараз у складний воєнний час кожен робить свій внесок з підтримки та допомоги мешканцям громади. 
Влада села Чорнобаївка продовжує налагоджувати комунікацію з підприємцями, спонукає відновлювати діяльність. Насичення села продукцією, шляхом здорової конкуренції та наявності продуктів, дасть можливість знизити ціни. 
Відмітимо, що на сьогодні стабільно працюють деякі магазини у селі, торівельний майданчик. В період військового стану торговельні місця приватним підприємцям на торівельному майданчику надають безоплатно. Від стихійної торгівлі ми відходимо. Тільки централізовано й на ринках.
Дякуємо приватним підприємцям, які ризикуючи, підвозять продукти харчування та необхідні товари до магазинів, щоб забезпечити наші потреби: Пархомик І.Я. «Копійка», Сагатова Т.А., Музика А.Г. «Таврійський», Харченко Ю., Сорокунська Л.Н., Гусак В., Белінський В.М., Татарінова Р.І., Бутенко Н.С., Бурак М.М., Комарницька І.І., Ульянов С., Палько Н., та іншим.

Роботи з благоустрою продовжуються. Працівники Чорнобаївської лікарської амбулаторії організувалися для прибирання території.  Ініціативу медиків підхопили мешканці центральної вулиці села Соборної. 

Пропонуємо всім організаціям та громадянам підтримати ініціативу. Давайте зробимо наші села ще КРАЩИМИ ТА ЧИСТИМИ!

Виставку малюнків влаштували наші діти на центральній вулиці села Чорнобаївка біля пам’ятника Тарасу Шевченку. Дякуємо Печуричко Галині Григорівні за організацію.

Тренер-викладач Чорнобаївського ліцею Чернявський Василь Якович проводить тренування дітей на міні футбольному полі.

1 квітня в приміщенні Чорнобаївської сільської ради одружилися мешканці села. Молодят привітали та побажали щасливого подружнього життя. Це вже друге весілля з початку воєнного стану.

Життя продовжується! Слава Україні! Героям слава!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень