Чорнобаївська сільська рада
Херсонського району Херсонської області

Робота в громаді не зупиняється ні на мить

Дата: 15.09.2023 23:35
Кількість переглядів: 123

Щодня виїзні зустрічі, особисті прийоми та робочі наради – звичний графік роботи Начальника Чорнобаївської сільської військової адміністрації Ігоря Дударя. Один з таких днів вдалось зафіксувати в об’єктиві камери. 
Останні 1,5 роки (окупаційний та деокупаційний період) Чорнобаївська громада стикнулась з новими  викликами – необхідності відновлення житла та інфраструктури, які пошкоджено внаслідок військової агресії Російської Федерації, облаштування укриттів, надання гуманітарної допомоги, налагодження процесів та зв’язків задля стабілізації життєдіяльних процесів. 
Співпраця з донорами сприяє швидшому подоланню наслідків, спричинених військовою агресією рф. Під час зустрічі з представниками Global Communities Програми USAID Dobre озвучено напрямки відновлення та розвитку, висловлена подяка за отриману техніку для громади.
Устаткування для укриттів та постійну підтримку надають Восток SOS, завдяки ГО "Білозерський центр регіонального розвитку" тривають ремонтні роботи в сховищах закладів освіти. UNICEF, ГО «Десяте квітня», ГО«Проліска», Церква «Ісус - хліб життя», БФ «Право на захист» добре знайомі назви, як і імена всіх, хто дотичний до потреб мешканців громади та вимушено переміщених осіб
Відвідування об’єктів, де тривають ремонтні роботи, контроль виконаних робіт з відновлення житла в партнерстві з Агентством відновлення та ініціативою Пліч-о-пліч, консультації щодо порядку та ведення документів пошкодженого майна стали головними питаннями останніх місяців.

У зустрічах зі старостами та відповідальними особами старостинських округів прийняли участь Хлистун Олексій та представник ДІАМу Андрій Микитін (Державна інспекція архітектури та містобудування України). Професійні знання та досвід, особиста участь в обговоренні допомагають приймати рішення, враховуючи виклики сьогодення.
Попереду багато ініціатив. Найголовніше завдання – перемогти ворога. 
Об’єднані ми нездоланні! Бережіть себе.
Слава Україні! Героям слава!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень