A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська сільська рада
Херсонського району Херсонської області

Чорнобаївська громада закликає своїх мешканців та вимушених переселенців долучитися до відновлення

Дата: 20.11.2023 10:32
Кількість переглядів: 128

Після деокупації правобережжя Херсонської області, попри обстріли, люди починають повертатися додому. Однак, значна частина мешканців залишається за кордоном або в інших областях України.

Чорнобаївська громада у співпраці з Фондом “Об’єднання” розробила анкету, яка дозволить нашим мешканцям, зокрема і тим, хто тимчасово проживає за межами громади, висловити свої думки про те, яким вони бачать відновлення своїх населених пунктів, які проєкти та ініціативи вони вважають важливими.

Ця ініціатива слугує яскравим прикладом співпраці між владою та громадою, яка є важливою у процесі планування відновлення постраждалих внаслідок війни громад. Вона дає можливість усім мешканцям громади, зокрема і тим, хто був вимушений залишити свої домівки, висловити свої думки та пропозиції щодо майбутнього свого населеного пункту.

“Кожна ідея - це крок до відновлення громад. Долучайтеся до ініціативи, висловлюйте свої ідеї та допоможіть спільно побудувати майбутнє. Ваша громада потребує вашої допомоги, і разом ми зробимо наші домівки кращими, ніж будь-коли”, - зазначають організатори ініціативи.

Заповніть анкету за посиланням https://bit.ly/buildks до 18 грудня 2023 року та долучіться до відновлення своєї громади!

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень