A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська сільська рада
Херсонського району Херсонської області

Привітання з Прийдешнім Новим роком

Дата: 31.12.2023 15:10
Кількість переглядів: 152

Шановні мешканці громади!

2023-й - це 12 місяців роботи, допомоги та спротиву. 365 днів в 2023 році Чорнобаївська громада відновлювала свої ресурси та протистояла новим викликам.
Гуманітарна допомога від благодійників, відновлення майна після обстрілів, розмінування території громади, повернення бізнесу - це частина щоденних процесів. Долати наслідки обстрілів та підтоплення внаслідок підриву Каховської ГЕС відгукнулись вітчизняні та міжнародні організації, громади з різних областей України.
Чорнобаївська громада прийняла вимушенопереміщених осіб, отримала модульні будинки для жителів, чиє майно було знищене, триває будівництво модульного містечка, продовжуються роботи з відновлення Посад-Покровського, Благодатного та Киселівки, пріоритетним залишається облаштування укриттів.
Бажаю, щоб прийдешній, 2024 рік, приніс щастя та спокій, здоров'я та благополуччя, посмішки та радість зустрічей. Нехай заповітні мрії здійснюються, поставлені цілі досягаються! Попереду багато роботи у всіх населених пунктах громади, тому бажаю сил та наснаги, віри та Перемоги!
Вітаю з прийдешнім Новим роком!

Ігор Дудар, начальник Чорнобаївської сільської військової адміністрації

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень