A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська сільська рада
Херсонського району Херсонської області

Громадське обговорення

Дата: 05.03.2024 10:16
Кількість переглядів: 119

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

ПРО ПРОВЕДЕННЯ ГРОМАДСЬКОГО ОБГОВОРЕННЯ

щодо ліквідації дошкільного відділення в структурі Чорнобаївського ліцею Чорнобаївської сільської ради Херсонського району Херсонської області

  

1. Найменування організатора громадського обговорення: Чорнобаївська сільська рада Херсонського району Херсонської області

2. Уповноважена особа (орган) за організацію громадського обговорення: відділ освіти та гуманітарного розвитку Чорнобаївської сільської ради.

3. Проєкт рішення, що виноситься на громадське обговорення: проєкт розпорядження «Про ліквідацію в структурі Чорнобаївського ліцею Чорнобаївської сільської ради Херсонського району Херсонської області дошкільного відділення» з пояснювальною запискою.

4. Мета: врахування думки жителів Чорнобаївської сільської територіальної громади щодо ліквідації дошкільного відділення Чорнобаївського ліцею Чорнобаївської сільської ради Херсонського району Херсонської області.

5. Формат проведення громадського обговорення: у зв’язку з дією правового режиму воєнного стану та забороною масових зібрань, пропозиції та зауваження приймаються у письмовій формі із зазначенням особи та контактної інформації заявника за адресою: Україна, 75024, Херсонська обл., Херсонський р-н, с. Чорнобаївка, вул. Соборна, 44, а також електронною поштою на email: chornobaivka.osvita@ukr.net

6. Термін проведення:

з 08:00 год. 05 березня до 17:00 год. 05 квітня 2024 року

7. Місцезнаходження та адреса електронної пошти, номер телефону організатора громадського обговорення, за якими можна отримати консультації з питання, що винесено на громадське обговорення: 

Відділ освіти та гуманітарного розвитку Чорнобаївської сільської ради Херсонського району Херсонської області

Адреса: Україна, 75024, Херсонська обл., Херсонський р-н, с. Чорнобаївка, вул. Соборна, 44.

Електронна адреса: chornobaivka.osvita@ukr.net

Тел.: +38 050 241 61 51

Контактна особа: Касаткін Олег Сергійович

8. Строк і спосіб оприлюднення результатів громадського обговорення, узагальнення висловлених в ході проведення громадського обговорення зауважень та пропозицій здійснюється організатором. Після отримання висловлених пропозицій та проведеного аналізу протягом 14 діб з дня закінчення громадських обговорень відбудеться оприлюднення результатів на вебсайті Чорнобаївської сільської ради.

 ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

Проєкт Розпорядження

Запрошуємо долучитися до громадського обговорення реалізації стратегічних цілей розвитку освіти Чорнобаївської сільської ради, спроможної мережі закладів загальної середньої освіти!

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень