A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська сільська рада
Херсонського району Херсонської області

Новини

Дата: від до Скинути

Соціальна допомога для ветеранів та переселенців від транспортної компанії Грузар

Соціальна допомога для ветеранів та переселенців від транспортної компанії Грузар

У березні 2024 року Український компанія Грузар розпочинає реалізацію програми допомоги найуразливішим сім’ям ВПО та сім'ям учасників бойових дій, які постраждали від російської агресії.

15:16 29.02.2024

ІНФОРМАЦІЙНА ПАМ’ЯТКА ЩОДО ЗАПОБІГАННЯ ВИПАДКАМ ДИСКРИМІНАЦІЇ ЗА ОЗНАКОЮ СТАТІ

ІНФОРМАЦІЙНА ПАМ’ЯТКА ЩОДО ЗАПОБІГАННЯ ВИПАДКАМ ДИСКРИМІНАЦІЇ ЗА ОЗНАКОЮ СТАТІ

Національна соціальна сервісна служба України повідомляє: Дискримінація за ознакою статі може призвести до вчинення інших неправомірних дій, включаючи фізичне і психологічне насильство проти жінок та чоловіків. Відтак, протягом 2023 року до обласних та Київської міської військових адміністрацій надійшло 296 звернень щодо такої дискримінації, до ЦОВВ станом на листопад 2023 року – 40 звернень.

16:02 13.02.2024

Відеоролики для дітей, присвячені мінній безпеці

Відеоролики для дітей, присвячені мінній безпеці

Мінреінтегації спільно з партнерами – проектом Dovidka.info та благодійною організацією «Смарт ангел» – створено кілька просвітницьких відеороликів для дітей, присвячених мінній безпеці. Метою розробки та поширення цих матеріалів - нагадування про те, що третина України замінована або забруднена рештками зброї й техніки внаслідок війни. Тож мінна небезпека нині загрожує кожному – як дорослим, так і дітям.

16:57 17.01.2024

Привітання з Прийдешнім Новим роком

Привітання з Прийдешнім Новим роком

Шановні мешканці громади! 2023-й - це 12 місяців роботи, допомоги та спротиву. 365 днів в 2023 році Чорнобаївська громада відновлювала свої ресурси та протистояла новим викликам. Гуманітарна допомога від благодійників, відновлення майна після обстрілів, розмінування території громади, повернення бізнесу - це частина щоденних процесів. Долати наслідки обстрілів та підтоплення внаслідок підриву Каховської ГЕС відгукнулись вітчизняні та міжнародні організації, громади з різних областей України. Чорнобаївська громада прийняла вимушенопереміщених осіб, отримала модульні будинки для жителів, чиє майно було знищене, триває будівництво модульного містечка, продовжуються роботи з відновлення Посад-Покровського, Благодатного та Киселівки, пріоритетним залишається облаштування укриттів. Бажаю, щоб прийдешній, 2024 рік, приніс щастя та спокій, здоров'я та благополуччя, посмішки та радість зустрічей. Нехай заповітні мрії здійснюються, поставлені цілі досягаються! Попереду багато роботи у всіх населених пунктах громади, тому бажаю сил та наснаги, віри та Перемоги! Вітаю з прийдешнім Новим роком! Ігор Дудар, начальник Чорнобаївської сільської військової адміністрації

15:10 31.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень