A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська сільська рада
Херсонського району Херсонської області

Новини

Дата: від до Скинути

ОГОЛОШЕННЯ щодо перейменування вулиць

ОГОЛОШЕННЯ щодо перейменування вулиць

Комісія з питань топоніміки та охорони історико-культурного середовища при Чорнобаївській сільській раді оголошує збір пропозицій щодо перейменування вулиць Чорнобаївської сільської територіальної громади.

14:23 27.12.2023

Допомога міжнародних партнерів

Допомога міжнародних партнерів

Киселівський старостинський округ Чорнобаївської сільської ради Херсонського району Херсонської області отримав паливні талони для генераторів за підтримки проєкту Агенства США з міжнародного розвитку  USAID  «Зміцнення громадської довіри (UCBI)».

22:22 13.12.2023

Співпраця комунальних підприємств

Співпраця комунальних підприємств

Завдяки співпраці КП "Бучасервіс" у м. Буча та Комунального підприємства «Чорнобаївський Господар» Чорнобаївської сільської ради отримано консультації щодо обліку абонентів та надання комунальних послуг. Під час зустрічі Дзюба Олександр Васильович, головний інженер КП "Бучасервіс" Бучанської міської ради та представник Чорнобаївської сільської військової адміністрації Микитін Андрій Богданович обговорили питання по виявленню втрат води і електроенергії для заощадження коштів на підприємстві, також зафіксували перелік послуг для населення. Головний акцент зробили на обліку абонентів і фіксації показників використаних послуг. Домовились про подальшу співпрацю і в разі необхідності допомогати 24/7.

11:19 13.12.2023

Державні послуги за будь-яких умов: Швейцарія передала автомобілі для ЦНАПів Херсонщини

Державні послуги за будь-яких умов: Швейцарія передала автомобілі для ЦНАПів Херсонщини

Начальник Чорнобаївської сільської військової адміністрації Ігор Дудар та начальник ЦНАПу Ігор Козанчин отримали автомобіль для роботи мобільних центрів надання адміністративних послуг від Міністерство цифрової трансформації України за фінансової підтримки Швейцарії Embassy of Switzerland in Ukraine / Посольство Швейцарії в Україні. Автомобіль покриватиме потреби громади та обслуговуватиме місцеве населення та ВПО, зокрема, й літніх людей, людей з інвалідністю, маломобільні та інші вразливі групи населення. Адміністратори ЦНАПу зможуть доїжджати до віддалених населених пунктів та надавати основні адміністративні та соціальні послуги громадянам у будь-яку пору року у комфортних умовах. Дякуємо партнерам за співпрацю та відновлення державних сервісів в Чорнобаївській громаді!  

19:38 07.12.2023

Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства»

Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства»

Щорічно в Україні з 25 листопада до 10 грудня включно проводиться Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства». Мета акції – привернення уваги суспільства до проблем подолання насильства у сім’ї, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок. У світі постійно відбуваються війни, напади, дискримінація, приниження. Але коли насильство чиниться поруч із нами ми можемо й повинні зупинити його. Саме тому щорічно, починаючи з 1991 року, міжнародна спільнота підтримує акцію «16 днів проти насильства».

17:38 23.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень