A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська сільська рада
Херсонського району Херсонської області

Новини

Дата: від до Скинути

Привітання з Днем знань

Привітання з Днем знань

Шановні вчителі, учні та батьки! З нагоди Дня знань, хочу від щирого серця привітати вас з цим важливим святом. День знань - це не просто початок нового навчального року, але й символ нових можливостей, розширення світогляду та самовдосконалення.

11:41 01.09.2023

З Днем Незалежності України!

З Днем Незалежності України!

Шановні мешканці громади! Вітаю з Днем Незалежності України! Цьогоріч ми святкуємо разом з усім світом у вільній від окупантів громаді. Саме зараз виборюється право на незалежність - політичну самостійність, відсутність підлеглості, суверенітет. Сьогодні і до дня Перемоги ми всі маємо боротись і берегти найцінніше. Збройні сили України зброєю та власною кров'ю вибороли для нас право жити на своїй землі. Пам'ятаємо героїчні вчинки, наближаємо Перемогу для всієї України!

11:40 24.08.2023

Щодо підстав для включення до переліку суб’єктів господарювання, що постраждали внаслідок обставин непереборної сили

Щодо підстав для включення до переліку суб’єктів господарювання, що постраждали внаслідок обставин непереборної сили

З метою забезпечення прав сільгосптоваровиробників на належне податкове навантаження, уніфікації процедури підтвердження настання обставин непереборної сили та включення в перелік суб’єктів господарювання, що остраждали внаслідок таких обставин, а також з метою недопущення фактів зловживання з боку юридичних та фізичних осіб, вважаємо за необхідне у 2023 році сільгосптоваровиробникам Херсонської області – платникам єдиного податку для включення підприємства до переліку суб’єктів господарювання, що постраждали внаслідок обставин непереборної сили надавати до обласної ради наступний пакет документів:

19:12 13.08.2023

Розмовні клуби в Чорнобаївській громаді!

Розмовні клуби в Чорнобаївській громаді!

Рухайся до мовної перемоги! 🏆Опануй українську разом із олімпійським чемпіоном! 🥇 Нас уже майже 100 000! Така кількість учасників курсу перейшла на українську разом із “Єдині”. Встигніть у 2023 зробити солов’їну мовою свого життя та спорту! 🏆 Відкриваємо реєстрацію на 16 курс. Цей місяць проведемо разом із гордістю вітчизняного спорту — олімпійським чемпіоном, чемпіоном світу зі спортивної гімнастики, шестиразовим чемпіоном Європи Олегом Верняєвим. Чорнобаївська громада приєдналась до проекту "Єдині". Розмовні клуби проводитимуться в Чорнобаївці та Киселівці. Запрошуємо на безплатне навчання! З вас лише реєстрація! 🔸Курс переходу на українську мову, 🔸Граматичний курс української мови. ⏰ Тривалість навчання – 28 днів! 🔸Старт курсу – 7 серпня! 💸 Участь – абсолютно безоплатна! 🔸Долучитися можна з будь-якої точки світу. 📌 Реєструйтеся за посиланням https://yedyni.org/. Зробіть крок до мовної перемоги! 🏆Опануйте українську разом з «Єдиними»!

20:12 02.08.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень