A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська сільська рада
Херсонського району Херсонської області

Новини

Дата: від до Скинути

До уваги платників податку на майно!

До уваги платників податку на майно!

Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі нагадує, що згідно з п. 286.2 ст. 286 Податкового кодексу України, платники плати за землю (крім фізичних осіб) самостійно обчислюють суму плати за землю щороку станом на 1 січня і не пізніше 20 лютого поточного року подають до відповідного контролюючого органу за місцезнаходженням земельної ділянки податкову декларацію на поточний рік з розбивкою річної суми рівними частками за місяцями.

15:11 10.01.2022

Дія.Шеринг

Дія.Шеринг

Як відбувається шеринг копій цифрових документів? Все дуже просто. Ви скануєте код для перевірки документа, користувач підтверджує передачу персональних даних — ви отримуєте всі поля документа у вигляді метаданих та pdf-файлу. Кожна копія має позначку точної дати копії та назви організації, яка її отримала. Метадані — об’єкт JSON з відповідними полями з документа. Завдяки передачі метаданих є можливість налаштувати автозаповнення відповідних полів у системі організації, наприклад, при реєстрації або заповненні анкети клієнта організації.

16:27 20.12.2021

Творчий конкурс "Новорічний калейдоскоп"

Творчий конкурс "Новорічний калейдоскоп"

Діти рахують, скільки днів залишилось до Нового року в очікуванні подарунків, в повітрі лунає Щедрик, щедрик, щедрівочка, Jingle Bells...всі в передчутті новорічного дива...

09:14 15.12.2021

ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ДИТЯЧИЙ ТВОРЧИЙ КОНКУРС «НОВОРІЧНА МРІЯ»

ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ДИТЯЧИЙ ТВОРЧИЙ КОНКУРС «НОВОРІЧНА МРІЯ»

Український координаційний центр з підвищення правової освіти населення, Благодійний фонд «Об’єднання світових культур», Українська молодіжна правнича асамблея, Українська асоціація підтримки творчої молоді разом з Міністерством реінтеграції тимчасово окупованих територій України, Міністерством у справах ветеранів України та за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України, Державного підприємства «Центр захисту інформаційного простору України» проводять Всеукраїнський дитячий творчий конкурс «НОВОРІЧНА МРІЯ».

08:29 15.12.2021

Національний конкурс «Благодійна Україна»

Національний конкурс «Благодійна Україна»

Національний конкурс «Благодійна Україна» – щорічний Всеукраїнський конкурс, заснований Всеукраїнською благодійною організацією «Асоціація благодійників України» з метою розвитку ефективного соціально-орієнтованого благодійництва, меценатства та волонтерства в Україні шляхом публічного стимулювання кращих благодійників, меценатів та волонтерів, їхніх організацій та практик.

16:31 14.12.2021

"Збережімо ґрунти рідної України"

"Збережімо ґрунти рідної України"

Державна установа «Інститут охорони ґрунтів України» оголошує конкурс дитячих малюнків «ЗБЕРЕЖІМО ҐРУНТИ РІДНОЇ УКРАЇНИ», приурочений до Міжнародного дня ґрунтів (World Soil Day).

10:54 06.12.2021

У Вікіпедії пройде конкурс статей на теми шкільної програми

У Вікіпедії пройде конкурс статей на теми шкільної програми

Із 1 грудня 2021 до 28 лютого 2022 року в українській Вікіпедії пройде щорічний конкурс статей «Вікіпедія для школи». ГО «Вікімедіа Україна» запрошує до участі шкільних вчителів, університетських викладачів та всіх охочих.

09:21 06.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень