A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська сільська рада
Херсонського району Херсонської області

Новини

Дата: від до Скинути

Підготовка підрозділів морської піхоти

Підготовка підрозділів морської піхоти

З метою недопущення блокування військової техніки та недопущення розповсюдження фото, відеоматеріалів, повідомляємо, що протягом жовтня 2021 року в рамках підготовки підрозділів морської піхоти Збройних Сил України сплановано проведення стратегічного навчання за участю підрозділів іноземних держав, яке буде проводитись на території Одеської, Херсонської, Запорізької та Миколаївської областей.

11:55 13.10.2021

Дослідження «Зменшення ризиків від посух»

Дослідження «Зменшення ризиків від посух»

З 27.10.2021 по 15.11.2021 року в рамках дослідження «Зменшення ризиків від посух», неурядова організація Ініціатива IMPACT, партнер Консорціум Зменшення Ризику планує провести опитування підприємств (мікро/малі/середні фермерські господарства) та домогосподарств, які вирощують власні врожаї у Херсонській області.

16:51 12.10.2021

Опитування щодо задоволення якістю освіти 8-11 класів

Опитування щодо задоволення якістю освіти 8-11 класів

З метою дисертаційного дослідження, для покращення якості освіти в контексті системи неперервної освіти запрошуємо батьків, учнів, представників спільноти та інших небайдужих громадян нашої країни до анкетування.

13:34 22.09.2021

Всеукраїнський конкурс журналістських робіт 2021 року

Всеукраїнський конкурс журналістських робіт 2021 року

Всеукраїнський конкурс журналістських робіт «Реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади» проводиться Мінрегіоном з метою залучення регіональних ЗМІ до всебічного висвітлення процесів децентралізації.

12:52 22.09.2021

ПОДБАЙ ПРО СВОЮ БЕЗПЕКУ. Google карта укриттів Херсонської області

ПОДБАЙ ПРО СВОЮ БЕЗПЕКУ. Google карта укриттів Херсонської області

Джерело: https://safe.ks.ua/ Поради у кризових ситуаціях Будь-яка криза змінює наше повсякденне життя. Коли стається надзвичайна ситуація, прості речі, до яких ми звикли, швидко можуть стати недоступними. В сучасному світі, окрім військової загрози, поширилися атаки на критичну інфра - структуру, транспорт, IT-систему, комунікації тощо. Наприклад, в результаті атак можуть виникнути проблеми з медичними послугами, системами зв'язку та електро - постачання. Україна протистоїть російській агресії уже понад сім років, протягом яких тривають військові дії на території нашої держави. Російська агресія не обмежується фізичною присутністю окупаційних військ. Ворог здійснює атаки в інформаційному просторі, намагаючись послабити нашу здатність чинити опір. Саме в цьому і полягає «гібридність» війни, яку веде проти нас Росія, адже у протистоянні задіяні всі сфери соціально-політичного життя.

10:59 15.09.2021

Конкурс «Двір зразкового порядку»

Конкурс «Двір зразкового порядку»

Конкурс проводиться з 1 по 25 вересня поточного року окремо по кожному селу, що входить до складу сільської ради, за такими номінаціями:

16:04 09.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень