A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська сільська рада
Херсонського району Херсонської області

Новини

Дата: від до Скинути

Взаємодія з партнерськими організаціями

Взаємодія з партнерськими організаціями

З метою забезпечення належного, своєчасного та якісного надання безоплатної допомоги чи послуг суб’єктам пробації у вересні 2021 року між головою Чорнобаївської сільської ради та Херсонським районним відділом №1 філії Державної установи «Центр пробації» в Херсонській області підписано Меморандум про співробітництво.

15:09 07.09.2021

З Днем Незалежності України!

З Днем Незалежності України!

Кажуть, що велике бачиться на відстані. Але нині, на відстані 30 років ми помічаємо не тільки велич події, яка змінила все наше життя. Ми бачимо й інше: яким стислим в історичних масштабах був проміжок часу для того, аби встигнути стати незалежними.

12:45 24.08.2021

18 серпня 1782 року – дата заснування села Чорнобаївка

18 серпня 1782 року – дата заснування села Чорнобаївка

Шановні земляки, саме сьогодні, 18 серпня, історично визначена дата заснування нашого села. Сільський переказ розповідає нам, що був колись козак Петро Чорнобай на Запорізькій, а потім на Новій Січі. Належав він не до козацької знаті, а до голоти. Цариця Катерина ІІ та князь Потьомкін жалували козацьку голоту невеликими наділами землі у степу Таврійському. Чорнобаєві випало поселитися під Херсоном, поблизу Вірьовчиної балки. Недалеко від нього поселився його побратим Гусак. Отак і виникли під Херсоном спочатку два хутори –Чорнобаївкий та Гусаківський, що згодом стали одним великим селом.

21:59 18.08.2021

“Велике будівництво”: у Чорнобаївці триває спорудження сучасного стадіону

“Велике будівництво”: у Чорнобаївці триває спорудження сучасного стадіону

Стадіон із дотриманням усіх необхідних розмірів, розміток, обладнання для проведення занять спорту згідно чинних норм і стандартів. Такий сучасний спортивний об’єкт зовсім скоро буде відкрито у Чорнобаївці.

10:15 13.08.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень