A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська сільська рада
Херсонського району Херсонської області

Новини

Дата: від до Скинути

Перевірки 2021

Перевірки 2021

Проведена інформаційно-роз’яснювальна робота, показала, що нехтуючи Законами України певні роботодавці допускають до роботи працівників без належного оформлення трудових відносин, а працівники, в свою чергу, свідомо приховують даний факт, чим позбавляють себе мінімальних та соціальних гарантій.

13:32 30.06.2021

З Днем Конституції України!

З Днем Конституції України!

28 червня в Україні відзначають 25-у річницю Конституції країни. День Конституції є єдиним державним святом, який закріплений у самій Конституції України. Основний документ країни був ухвалений Верховною Радою України в ніч на 28 червня 1996 року – на п’ятий рік після проголошення незалежності України. Після майже доби безперервної роботи в сесійній залі народні депутати 315 голосами прийняли документ. В ньому визначалася сильна президентська влада, гарантувалися права приватної власності, затверджувалися нова державна символіка, статус української мови як єдиної державної. Конституція закріпила правові основи незалежної України, її суверенітет і територіальну цілісність. У той же день Конституція України набула чинності. Ця подія стала важливим етапом на шляху конституційного процесу в Україні, який триває й досі. Схвалення Основного Закону стало точкою відліку нової епохи в історії нашої держави, що забезпечило стабілізацію суспільно-політичної ситуації в країні. Міжнародне співтовариство привітало ухвалення Конституції України та визнало її однією з найдемократичніших у світі. Кожен президент України складає присягу на вірність народу, поклавши руку на Конституцію та на Пересопницьке Євангеліє.

08:52 29.06.2021

Проєкт "Діємо для здоров'я"

Проєкт "Діємо для здоров'я"

Чорнобаївська сільська рада прийматиме участь в Україно-швейцарському проєкті «Скорочення поширеності факторів ризику неінфекційних захворювань (НІЗ) в Україні», який має на меті зменшити тягар хвороб та запобігти передчасній смертності від НІЗ.

08:04 25.06.2021

Велике будівництво: у Таврійську створюється нова спортивна інфраструктура

Велике будівництво: у Таврійську створюється нова спортивна інфраструктура

Створення нової спортивної інфраструктури та оздоровлення нації - один із напрямків Програми Президента України Велике будівництво. Наразі  у місті Таврійськ триває будівництво комплексу спортивних майданчиків. А це:

10:49 22.06.2021

Нагороди на Всеукраїнському фестивалі-конкурсі "Фарби дитинства"

Нагороди на Всеукраїнському фестивалі-конкурсі "Фарби дитинства"

"ШО МЫ ВАМ ИМЕЕМ СКАЗАТЬ ЗА ОДЕССУ..." 12 червня 2021 року Зразковий хореографічний колектив "ERIDAN" Киселівського Будинку культури Чорнобаївської сільської ради вдало поєднав екскурсію та участь в фестивалі. На березі Чорного моря у мальовничому місті Одеса, де відбувся Всеукраїнський фестиваль-конкурс "Фарби дитинства", киселівські юні таланти демонстрували креативну творчість, заполонивши серця організаторів та журі артистичністю та неординарністю танцювальних композицій. І це не дивно, адже учасники колективу наполегливо тренувались щодня, відпрацьовували кожний хореографічний елемент, щоб не залишити конкурентам жодного шансу.

09:20 22.06.2021

Набір на військову службу

Набір на військову службу

Херсонський прикордонний загін здійснює постійний набір патріотично налаштованих громадян України на військову службу за контрактом до лав прикордонних підрозділів в Херсонській області.

16:03 16.06.2021

Легалізація праці

Легалізація праці

11 червня 2021 року групою для здійснення перевірок з питань легалізації оплати праці та зайнятості населення проведено черговий рейд на території Чорнобаївської сільської ради за участю фахівців Білозерської ДПІ ГУДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

14:25 16.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень